Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Με αυτή τη διαδικασία, μπορούν να συγκολληθούν δομικά στοιχεία χωρίς διαφανή σύνδεσμο και επιπλέον προκύπτουν μεγαλύτεροι βαθμοί ελευθερίας όσον αφορά το σχεδιασμό των εξαρτημάτων (λέξη-κλειδί: σκίαση λέιζερ). Στη συνολική μας μελέτη, αποδείχθηκε ότι η διαδικασία συγκόλλησης A2A® σε σύγκριση με τις συνήθεις διαδικασίες συγκόλλησης πλαστικών είναι σημαντικά πιο ανθεκτική σε ανοχές εξαρτημάτων και παραλλαγές υλικών. Όλα αυτά επεκτείνουν σημαντικά το πεδίο εφαρμογής της (λέιζερ) συγκόλλησης πλαστικών.
Ο παράγοντας αποδέσμευσης H1 (αρ. είδους 9519000) χρησιμοποιείται για την αποδέσμευση προτύπων και καλουπιών. Ο παράγοντας αποδέσμευσης H1 εφαρμόζεται σε λεπτή στρώση με πινέλο ή μαλακή σφουγγαρίστρα. Αφού εξατμιστεί το διαλύτης, σχηματίζεται μια μεμβράνη αποδέσμευσης.